Op maat gemaakte collectie T-shirts, sweaters, hoodies, tassen, accessoires en handgemaakte sieraden. Duurzaam en veganistisch, zero waste. Kleding voor kinderen en volwassenen. Wire fox terrier, design on demand allemaal gemaakt door OddityPieces. ontworpen en geproduceerd in Nederland.

Style with attitude!

"It's not only fashion, it's a piece of art!"

Thom , the owner

Collecties

Verspreid liefde!

T-shirts vol liefde voor kinderenZe verspreiden overal vreugde en vriendelijkheid.
Laten we hun onschuld vieren en de wereld met liefde opvrolijken. Samen kunnen we een meer compassievolle toekomst creëren.
Verspreid wat liefde!

Breng jouw idee tot leven!
Wij van team OddityPieces worden gedreven door creativiteit!
Wij geloven dat creativiteit geen grenzen kent en we zijn gepassioneerd over het omzetten van jouw idee naar de werkelijkheid. Ons team van artistiekelingen en ontwerpers is er om jouw ideeën tot leven te brengen! 
We snappen dat iedereen zijn eigen unieke stijl en voorkeuren heeft en daarom bieden we design on demand diensten aan. Of je nu op zoek bent naar een speciaal item voor jezelf of een betekenisvol cadeau voor iemand anders, ons team zal nauw met je samenwerken
Samen met jou creëren we een uniek design!
Bekijk het allemaal op onze ONTWERP OP AANVRAAG pagina!

Oddity Talk...

De frisse lucht en vallende bladeren kondigen de komst van de herfst aan. Gezellig relaxen met onze collectie van onweerstaanbaar warme en knusse sweaters en hoodies. Maak je klaar om het seizoen te omarmen met vrolijke kleuren, duurzaamheiden veganistisch mode- ontworpen voor beide kinderen en volwassenen!

Bij OddityPiecesgeloven wij in mode die een positieve impact heeft op de wereld. Daarom zijn onze T-shirts, sweaters en hoodies gemaakt van duurzame materialen, zodat je er niet alleen goed uitziet, maar je ook goed voelt over je keuzes. Door voor onze producten te kiezen, draag je bij aan een meer duurzame wereld en een milieuvriendelijk toekomst.

Spannend nieuws is ook onderweg! We zijn blij te kunnen aankondigen dat we een aantal fantastische nieuwe ontwerpen in de pijplijn. Je kan te gekke, unieke designs en nog meer prachtige kleuren verwachten! Blijf op de hoogte van onze komende releases, want deze designs wil je niet missen!

Bereid je dus voor op de frisse dagen die voor je liggen! Ontdek de ultieme comfort en warmte van onze collectie, wetende dat je een bewuste keuze maakt voor een betere planeet. Blijf op de hoogte van de onthulling van onze nieuwe ontwerpen, want de herfst heeft er nog nooit zo goed uitgezien! 🌿

 

Wil je ook deel uitmaken van onze ODD-community, schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Team OddityPieces